Handelsbetingelser for CVIP

 

Center for Viden om Læringspotentiale

C/o Foreningen CVIP

v/ Formand Tina Refning

Solskinshøjen 9

5250 Odense SV

 

Telefon: 24522673

 

Email: info@wgccd.dk

 

CVR 35264787

 

Handelsbetingelserne omhandler tilmelding og betaling af kursus – og konferencedeltagelse via webshop.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding bestilles og betales på samtidig.

Betaling: Visa/dankort, Mastercard eller mobilepay. Beløbet trækkes fra dit kort, når dit køb gennemføres på hjemmesiden eller via mobilepay. Betaling er også mulig med PayPal, men her pålægges deres gebyr.

Ved køb af studerendebillet bedes studiekort fremvist ved fremmøde.

Fortrydelse:

Forældredag 5.2.2017:

Refundering
Fra december 2016 til 20. januar 2017 refunderer vi 50%.
Fra den 21. januar 2017 er tilmeldingen bindende. Du er velkomne til at sælge din billet til en anden person. Send information til info@cvip.dk (inkl. navn på ny deltager)

Generelt er er en annullering mulig mod et gebyr på 15% af det indbetalte indtil og med 30 dage før afholdelse.

Ved mindre end 30 dage – 29 dage før og indtil og med 20 dage før afholdelse er en annullering mulig mod et gebyr på 50%.

Ved mindre end 19 dage før afholdelse er en annullering ikke mulig, men man er velkommen til at lade billetten overgå til anden person og give besked på info@cvip.dk.

Ved sygdom på dagen kontakt straks: Telefon: 24522673 / info@cvip.dk

Aflysning:

Er CVIP/World Gifted Conference Committee Denmark nødt til at aflyse et arrangement, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt til indbetaler hurtigst muligt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne gennemføre betaling. Personoplysningerne registreres hos CVIP/World Gifted Conference Committee Denmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. De vil på intet tidspunkt blive overdaget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart.

Den dataansvarlige på www.cvip.dk er formand Tina Refning.

Dine oplysninger videregives ikke, og du vil ikke modtage salgsbreve eller anden annoncering som følge af dit køb i webshoppen. Tilmelding til nyhedsbrev skal foretages separat.

Som registreret hos CVIP kurser har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@cvip.dk.

CVIP accepterer Visa / Mastercard og Mobilepay samt PayPal. Sidstnævnte mod deres gebyr.